O nama

Durtech d.o.o.

Durtech d.o.o. je specijalizirana tvrtka za izvođenje radova na uređenju interijera, te na veleprodaji i maloprodaji sanitarne opreme.

Svi naši djelatnici rade po visokim standardima tvrtke Durtech, koja godinama usavršava znanje i vještine svojih djelatnika po najvećim europskim tvornicama i tvrtkama.

Dokaz tome su uspješno izvedeni i predani projekti, dobivanje licenci ovlaštenog servisa raznih brandova, kao i višegodišnja poslovna suradnja sa trgovačkim lancima, tvornicama, te malim i velikim subjektima.

Spezijalizirani smo za kompletno projektiranje i izvođenje radova u stanovima, kupaonicama, velikim i malim objektima.

Kako bi mogli osobama koje žele renovirati kupaonicu ili stan ponuditi kvalitetnu i kompletnu uslugu, razvili smo uslugu 360, odnosno uslugu koja obuhvaća kompletno projektiranje, izvođenje radova i dobavu sanitarne opreme.

Kako je svaka adaptacija kompleksan i zahtjevan projekat, te se mora odraditi u vrlo kratkom roku, odlučili smo zaposliti trgovce, instalatere, keramičare, električare i voditelje projekata kako bi mogli kvalitetno i brzo zatvoriti kompletnu uslugu.

Stalnim rastom i educiranjem djelatnika, otvaramo nove projekte kako bi uvijek Vama bili na usluzi i kako bi Vi uvijek u nama prepoznali višegodišnjeg partnera.

Durtech Vaš partner kroz život